Om klubben Kontakt
Husudlejning Retur
Om klubben

  

Kreta
Symi 
Arrangerede Rejser:
Tanzania og Kenya
Hotel
SAS Cargo Center
Feriebolig
Rejseforsikring

 

Kontakt SAS TRAVEL CLUB via E-mail  Office@sastravel.dk

 
  Simi Feriebolig
 

>>> Mere info herBooking kontakt:

office@sastravel.dk

Ref. nr. 120

Feriebolig Simi ligger på en klippeside lige ned til havbugten i 15-20 meters højde og med en gudsbenådet udsigt ud over Pedi bugten. De smukke huse på kystsiden af den grønne dal fører op til den højere liggende by Chorio

Huset er af ny dato, men bygget i traditionel Neo Klassisk stil med tegltag og med døre, vinduesrammer og loft af træ.

Den øverste etage har tre soveværelser, og et stort badeværelse med brusekabine og wc. Den store veranda har pragtfuld udsigt ud over fjorden og vil helt bestemt være det foretrukne opholdssted, når familien vil slappe af.

Selve grundplanet består af kombineret køkken/opholdsstue og et ekstra komplet badeværelse, samt en anden stor terrasse på frontsiden. 

Det store soveværelse har dobbelt seng og hvert af de andre værelser har enkelt senge med mulighed for ekstra seng i hver værelse. I alt 4 til 6 liggende gæster. 

Køkkenet er fuldt udstyret med køleskab, elektrisk ovn/kogeplads. Der er udstyr så i alt 6 personer behageligt kan indtage deres måltider. 

Huset og terrasserne er fuldt møbleret, så alt hvad du behøver, er dit personlige badehåndklæde. Rengøring og udskiftning af linned foretaget løbende under opholdet. Købmandsvarer og frisk brød fra Symis bagerier kan nemt bestilles i Yialos eller Chorio og adskillige af supermarkederne tilbyder levering af varer til huset.

Internet – landline (OTE), Aircondition kold/varm luft i soveværelse, Vaskemaskine, TV, Strygejern.


20% rabat til vores medlemmer på Rate
kriv til os: office@sastravel.dk

 

 

 

 

 

 
SAS Travel Club    |    Magle Alle 3 stuen, 2770, Kastrup   |    tlf. 3246 1819