Om klubben Kontakt
Husudlejning Retur Kort over sydspanien

    Kontakt SAS TRAVEL CLUB via E-mail Office@sastravel.dk

Dejlig feriebolig i hjertet af Nueva Andalucia!

Prisen for Sas Travel Club medlemmer ligger mellem 3500 NOK og 6000 NOK/Uge,afhængig af tidspunkt/sæson og hvor mange som ønsker at benytte sig af huset. (2 til 6 pers.).
(plus 60€ for rengøring)

>>>Link til Website<<<

 


I Nueva Andalucia, nabo til flere af Europas fineste golfbaner, ligger denne rummelige og nyrenoverede feriebolig.

Boligen består af følgende:
 • 1.sal: Entré med garderobe, badeværelse, stort køkken, stue / spisestue, udgang til terrasser på begge sider og 10 meter til den fine pool som deles med de andre lignende enheder.
 • 2.sal: Entré, 3 soveværelser, 2 badeværelser, balkoner med udsigt til pool.
 • 3. sal: Flot delvis overdækket tagterrasse med solforhold, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne. Fantastisk udsigt over pool-området og golfbanen Los Naranjos.

  Huset er beliggende i det etablerede feriested Sol Europa Golf med korte afstande til det meste, uanset om det handler om restauranter, butikker, stranden eller jetset liv "se og blive set".
  Puerto Banus. En flad cykeltur (tre cykler er inkluderet i lejen) på cirka 10 minutter fører dig til stranden, 15 minutter til Puerto Banus. En taxatur til Puerto Banus koster EUR 8-10 og omkring det dobbelte til Marbella.

  Dette hus er ikke for dem, der er på udkig efter et sted at feste, men stedet til at finde ro i skønne og rolige omgivelser, mens du nyder livet enten ved at spille golf om dagen, slappe af ved poolen / stranden eller nyde den vidunderlige tagterrasse.

  Der er inkluderet afmærkede parkeringspladser, man kan endog bringe sin golf bil næsten til hoveddøren. Der findes to begynder golf sæt, som kan lånes.

  Velegnet til alle aldre, meget børnevenligt, men også med kort afstand til natteliv osv., samt kort afstand til flere af de bedste golfbaner i Europa (to inden for gåafstand).

  Komplekset er indhegnet, diskret og trygt med sikkerhedsvagt 24 timer i døgnet.

  Trådløs internetadgang, der fungerer i hele huset, herunder tagterrasse.

  Huset er renoveret i 2014/2015.

  Kontakt os for mere info og rådighedsuger.

  Faciliteter
  Opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine, fryser, vaskemaskine, støvsuger, elektricitet, rindende vand, air condition, TV, stereoanlæg, internetadgang, udendørs pool, balkon / terrasse, garage / parkering, cykler, havemøbler, liggestole, grill

  Afstande

  Vand: 10 meter
  Strand1: 500 meter
  Turterræn: 1 meter
  Legeplads: 100 meter
  Golf: 300 meter
  Madbutik: 500 meter
  Restaurant: 500 meter
  Nærmeste by: 700 meter
  Lufthavn: 50.000 meter
   


  Prisen for Sas Travel Club medlemmer ligger mellem:

  3500 NOK og 6000 NOK afhængig af tidspunkt/sæson og hvor mange som ønsker at benytte sig af huset. (2 til 6 personner).  +60€ for rengøring

             E-mail: Soleuropa@sastravel.dk - Ref: 56
             Der ligger det >>> googlemaps link
             >>>Link til Website<<<

 
 
SAS Travel Club    |    Magle Alle 3 stuen, 2770, Kastrup   |    tlf. 3246 1819