Om klubben Om klubben Sektioner Aktiviteter Kontakt
  Aktiviteter-Info Rejse Tips Tilbage til start  


ID billet information og bestilling.  Skal du på ferie??

Bemærk! Der er en anden procedure, når du skal rejse med andre selskaber, som SAS ikke håndterer i det normale billetsystem, se rødt afsnit nedenfor.

Før man skal bestille/trække billetter er det vigtig, at man ved, hvilke fly man satser på, og de datoer man ønsker at rejse. Brug www.amadeus.net   hvor man se alle muligheder. Hvis man ikke kender trebogstavskoden for lufthavnen kan man bruge www.momondo.com – der kan man finde bykoderne. Prøv eventuelt også www.flyzed.com  - her kan man måske finde en god rute eller se belægningen på flyet. Det er også vigtigt at du bestiller i god tid. 

Login: www.myidtravel.com Læs venligst nedenfor hvordan du logger ind ved hjælp af - www.myidtravel.com for eventuelt at købe en billet.

1. For medarbejder i et flyselskab (For Empploying Airline): Indtast ‘SAS’ eller vælg ‘SAS’
    fra listen.
2. For bruger-id: Hvis du er medarbejder, brug dit medarbejdernummer
    (5 cifre).
Hvis du pensioneret tilbage fra SAS før den 22. januar 2019, brug venligst dit ITA nummer (6 cifre) bag på ITA kortet
Bemærk: Hvis du er pensioneret medarbejder fra SAS, og du har aldrig benyttet “ID Travel” efter din pensionering, kontakt da leisuretravelsupport@sas.se
for at registrere din aktive email adresse.
3. For adgangskode: Brug venligst ‘Request New Password’
    ved første login
Bemærk! At password skal indeholde mindst et tegn som ikke er et tal og heller ikke et bogstav, tegn som de her: - . ; + og password skal være på 10 tegn og derover.
Du modtager email til din registrerede emailadresse, med link til oprettelse af adgangskode.
Følg instruktionerne i email. Brug det nyoprettede kodeord, når du logger ind næste gang.
4. For rejsetilstand (Travelmode): Vælg venligst ‘Fritid’ (Leisure)

Hvis det er andre selskaber, som SAS ikke handler, så brug under Rejseplanlægger – ID billet ansøgning. Masken, der kommer frem, skal så udfyldes med alle legs (de steder du vil til og fra) og personer, der skal have billet.  Man kan også bruge billetautomaterne i disse tilfælde. Men husk stadig at checke notering/listning.  

Hvis du stadig har problemer efter at have brugt denne info, så kontakt idtravel@sas.se de sidder der for at kunne hjælpe. Du kan også få hjælp hos os, men så skal du betale et mindre gebyr for vores hjælp

 

 

 

SAS Travel Club    |    Amager Strandvej 402 stuen, 2770, Kastrup   |    tlf. 3246 1819